Δεν έχετε εισέλθει. (Είσοδος)
site banner
Student

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υλοποιεί το Έργο με τίτλο «Πρόγραμμα προώθησης της ΚτΠ στην Εκπαίδευση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου». Το Έργο επιδιώκει την αύξηση της χρήσης των νέων τεχνολογιών στον ευαίσθητο τομέα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, δεδομένων των γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων του νησιού και της δυσκολίας πρόσβασης στη γνώση κατοίκων δυσπρόσιτων περιοχών. Η παρούσα Δικτυακή Πύλη εντάσσεται στο Υποέργο για την Ανάπτυξη και Λειτουργία Πληροφοριακού Συστήματος και Δικτυακού Τόπου Ασύγχρονης Τηλε-εκπαίδευσης γύρω από δύο κύριους άξονες κατεύθυνσης:

 • Την ανάπτυξη και διαχείριση εκπαιδευτικού περιεχομένου τηλε-εκπαίδευσης, τοπικής σημασίας για τα Δωδεκάνησα και ειδικού όσον αφορά στον νησιωτικό χαρακτήρα, με στόχο τους μαθητές και τους καθηγητές του Νομού.
 • Την προετοιμασία και υλοποίηση προγράμματος διάδοσης των ωφελειών της ΚτΠ στην εκπαιδευτική κοινότητα του Νομού, περιλαμβάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων ενεργούς προώθησης της χρήσης των εφαρμογών της ΚτΠ.

Τμήματα

Skip Τελευταία νέα

Τελευταία νέα

 • 14 Μαρ, 18:04
  Διαχειριστής Πληροφορικής Δι. Δ. Ε. Δωδ/σου
  Δημιουργία μαθημάτων περισσότερα...
 • 1 Ιουλ, 14:51
  Διαχειριστής Πληροφορικής Δι. Δ. Ε. Δωδ/σου
  Νέα Δικτυακή Πύλη ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης του Νομού Δωδεκανήσων περισσότερα...

Skip Ημερολόγιο

Ημερολόγιο

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Skip ΤμήματαSkip Κύριο μενού